Skip to content

drs. Sabine van der Weerden – Vandevelde

Vilica is in 2003 opgericht door Sabine van der Weerden-Vandevelde.

Na de afronding van mijn studie Fiscale Economie aan de Universiteit van Tilburg ben ik werkzaam geweest als belastingadviseur bij Deloitte en Joanknecht.

Vanuit mijn ervaring als belastingadviseur ben ik tot de conclusie gekomen dat ik in bredere zin cliënten kon en wilde ondersteunen dan alleen op het gebied van belastingrecht. Ook heb ik geconstateerd dat bij diverse cliënten een behoefte bestond aan een directere en intensievere begeleiding bij hun dagelijkse financiële aangelegenheden, waarbij de adviseur tevens als klankbord fungeert.

Kenmerkend voor Sabine zijn de verantwoordelijkheid die zij voelt voor haar cliënten en haar oog voor detail. Haar integriteit, betrouwbaarheid, betrokkenheid en dienstbaarheid zorgen ervoor dat Sabine het onvoorwaardelijke vertrouwen geniet van haar opdrachtgevers. Sabine kent geen 9-tot-5-mentaliteit, is goed bereikbaar en flexibel.

Sabine is uw vertrouwenspersoon. Haar doel is dat u zich ondersteund voelt in uw financiële aangelegenheden, dat u rust en continuïteit ervaart.

Back To Top